Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Αποδεσμεύσεις - Μεταγραφές - Επανεγγραφές - Υποσχετικές

  • Αποδεσμεύσεις

Κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να αποδεσμευθεί από την ομάδα στην οποία ανήκει με την υποβολή της αίτησης μεταβολών στην ΕΠΣ (η οποία με την σειρά της την προωθεί στην ΕΠΟ). Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται από την 1/7 έως 31/7.

Ελεύθερος μετά από σχετική αίτηση μπορεί να καταστεί και ποδοσφαιριστής που αποδεδειγμένα δεν χρησιμοποιήθηκε σε επίσημους αγώνες επί δύο συνεχείς ολόκληρες ποδοσφαιρικές περιόδους.

Ελεύθερος επίσης μπορεί να μείνει και ποδοσφαιριστής ο οποίος αποδεδειγμένα μετακομίζει σε απόσταση μεγαλύτερη των διακοσίων χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας του. Στην τελευταία περίπτωση, αυτή που γίνεται λόγω της χιλιομετρικής απόστασης, οι αιτήσεις υποβάλλονται από 1/10 έως 31/10.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ποδοσφαιριστές των οποίων τα σωματεία στα οποία ανήκουν δεν δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μπορούν εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία λήξης της δήλωσης συμμετοχής της ομάδας, να αποδεσμευτούν προσωρινά και να εγγραφούν για την ίδια αγωνιστική περίοδο σε ομάδα της αρεσκείας τους. Μετά την λήξη της σεζόν ο ποδοσφαιριστής εντάσσεται αυτοδίκαια στο σωματείο από το οποίο προσωρινά αποδεσμεύτηκε.

Τέλος, ελεύθερος μπορεί να μείνει και ποδοσφαιριστής που έχει συμπληρώσει το 28ο έτος της ηλικίας του και κατά τις δέκα προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους ανήκε στο ίδιο σωματείο. Σε αυτή την περίπτωση η αίτηση για αποδέσμευση υποβάλλεται καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

  • Εγγραφές
Η επανεγγραφή των ποδοσφαιριστών που κατέστησαν ελεύθεροι από τις περιπτώσεις που προαναφέρθηκαν, διενεργείται κατά το χρονικό διάστημα από 1/9 έως 30/9 και από 1/1 έως 31/1 του επόμενου έτους.

Δεν μπορούν να επανεγγραφούν σε ερασιτεχνικά σωματεία ως ερασιτέχνες επαγγελματίες παίκτες προ της παρόδου ενός μηνός από τον τελευταίο αγώνα που αγωνίστηκαν ως επαγγελματίες.

Η πρώτη εγγραφή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή διενεργείται κατά το διάστημα 1/9 έως 31/12 και από 1 / 2 έως 15/5. Για την πρώτη εγγραφή στα μητρώα της ΕΠΟ, απαιτείται κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης, ο παίκτης να έχει μπει στο δέκατο έτος της ηλικίας του (για την συμμετοχή σε πρωτάθλημα απαιτείται να έχει μπει στο δέκατο τέταρτο έτος της ηλικίας του).

  • Μεταγραφές
Οι μεταγραφές πραγματοποιούνται από 1/7 έως 31/8. Από φέτος, κάθε ερασιτεχνικό σωματείο μπορεί να κάνει μέχρι δύο μεταγραφές και την χρονική περίοδο 1/1 έως 31/1.

  • Υποσχετική
Κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα να χορηγήσει σε διαφορετικά σωματεία και να αποκτήσει από διαφορετικά σωματεία μέχρι και οκτώ ποδοσφαιριστές με υποσχετική μόνο για μία περίοδο από 1/7 έως 31/7.

Απαγορεύεται η χορήγηση στο ίδιο σωματείο και η απόκτηση από το ίδιο σωματείο τριών ποδοσφαιριστών με υποσχετική.

Επίσης απαγορεύεται η μετακίνηση ποδοσφαιριστή με υποσχετική για περισσότερες από δύο μεταγραφικές περιόδους, ενώ μετακίνηση ποδοσφαιριστή με υποσχετική δεν μπορεί να γίνει αν αυτός υπερβαίνει το 21ο έτος της ηλικίας του.

Μετά την λήξη της υποσχετικής, ο ποδοσφαιριστής αυτοδίκαια επανέρχεται στο σωματείο που του είχε χορηγήσει την υποσχετική.

Αποδεσμεύσεις - Μεταγραφές - Επανεγγραφές - Υποσχετικές


Αναφορικά με τον Κανονισμό της Ε.Π.Ο «Παράρτημα Β’ Διατάξεις εφαρμογής Κανονισμού για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές» που εγκρίθηκε από τη Γ. Σ. της Ε.Π.Ο της 5.6.2010 ανακοινώνονται τα εξής :

Τα σωματεία της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ μπορούν να έχουν στη δύναμη τους 180 ποδοσφαιριστές (για κάθε τμήμα ανδρών ή γυναικών), από τους οποίους τουλάχιστον 20 πρέπει να είναι κάτω των 20 ετών.

  • Αλλοδαποί

Κάθε σωματείο μπορεί να διατηρεί στη δύναμη του αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών χωρίς περιορισμό, αλλά μόνο 5 ποδοσφαιριστές άνω των 18 ετών.

Οι ομογενείς ποδοσφαιριστές και υπήκοοι χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν λογίζονται ως αλλοδαποί.

  • Μεταγραφές

Οι μετεγγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών γίνονται από 1/7 έως και 31/8.
Επίσης κάθε σωματείο δύναται να αποκτά με μετεγγραφή από 1/1 έως 31/1 κάθε έτους, μέχρι δυο (2) ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

  • Υποσχετικές

Οι υποσχετικές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών γίνονται από 1/7 έως και 31/7.

  • Αποδεσμεύσεις

Οι αποδεσμεύσεις ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών γίνονται από 1/7 έως και 31/7
(με κατάθεση αίτησης μεταβολών στην Ε.Π.Σ.Ε)

  • Επανεγγραφές

Η επανεγγραφή ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών (ελεύθερων) γίνεται από 1/9 έως 30/9 και από 1/1/ έως και 31/1 του επόμενου έτους.

  • Πρώτες εγγραφές

Η αρχική εγγραφή ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών (πρωτοεγγραφόμενοι) γίνεται από 1/9 έως 31/12 και από 1/2 έως και 15/5 του επομένου έτους.



Κάθε ερασιτεχνικό σωματείο μπορεί να αποδεσμεύει ομαδικά ποδοσφαιριστές με την υποβολή στην Επιτροπή Ιδιότητας – Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο στο χρονικό διάστημα 1/7 έως και 31/7, από 1/9 έως και 30/9 και από 1/1 έως και 31/1 αίτησης ομαδικής αποδέσμευσης ποδοσφαιριστών και κατάθεση χρηματικού παραβόλου, εφόσον το σωματείο έχει στη δύναμη του 141 ερασιτέχνες τουλάχιστον (πάνω από 140).

Κάθε ελεύθερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μπορεί να εγγραφεί -επανεγγραφεί ως ερασιτέχνης κατά τις περιόδους των επανεγγραφών , υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι εγγεγραμμένος σε ερασιτεχνικό σωματείο, μετά τη λήξη της περιόδου των αποδεσμεύσεων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ίδιας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δύναται να μετεγγραφεί ως επαγγελματίας, μόνο στις μεταγραφικές περιόδους επαγγελματιών ποδοσφαιριστών του Ιουλίου-Αυγούστου και Ιανουαρίου έκαστου έτους, με εξαίρεση τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες των Π.Α.Ε.

Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Ευβοίας 2010-2011


  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Η έναρξη των αγώνων για την Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία ορίζεται να γίνει στις 11-12/9/2010, για τις κατηγορίες Α2’ και Β’ Ερασιτεχνική ορίζεται να γίνει στις 18-19/9/2010 και για την Γ’ Ερασιτεχνική στις 2-3/10/2010.


  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα Σωματεία όλων των κατηγοριών (Α1΄, A2, Β΄, Γ΄ Ερασιτεχνικής), που έχουν δικαίωμα και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα, πρέπει να υποβάλλουν στη Ένωση γραπτή δήλωση συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 02.08.2010.

Σε περίπτωση που υπάρχουν οφειλές σωματείων προς την Ένωση, προϋπόθεση συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση των οφειλών αυτών.

Ημερομηνία κλήρωσης των αγώνων όλων των κατηγοριών (Α1΄, A2’ Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας) ορίζεται η 30/8/10.

  • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Α1) Στην Α1΄ερασιτεχνική Κατηγορία θα είναι υποχρεωτική στους διεξαγόμενους αγώνες η συμμετοχή τριών (3) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των 21 ετών οι οποίοι θα συμμετέχουν υποχρεωτικά στον διεξαγόμενο αγώνα συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκειά του.
(Ο αγώνας δηλαδή θα αρχίζει και θα τελειώνει με 3 ποδοσφαιριστές κάτω των εικοσιένα ακόμη και σε περίπτωση αντικατάστασης του ενός ή και των δύο ποδοσφαιριστών).
Μόνο σε περίπτωση αποβολής του ενός (1) ή δύο (2) ή και των τριών (3) αυτών ποδοσφαιριστών ο αγώνας θα συνεχίζεται χωρίς αυτούς.

Α2)Στην Α2’, Β΄ και Γ΄ερασιτεχνική Κατηγορία θα είναι υποχρεωτική στους διεξαγόμενους αγώνες η συμμετοχή δύο (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των 21 ετών οι οποίοι θα συμμετέχουν υποχρεωτικά στον διεξαγόμενο αγώνα συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκειά του.
(Ο αγώνας δηλαδή θα αρχίζει και θα τελειώνει με 2 ποδοσφαιριστές κάτω των εικοσιένα ακόμη και σε περίπτωση αντικατάστασης του ενός ποδοσφαιριστή).
Μόνο σε περίπτωση αποβολής του ενός (1) ή δύο (2) αυτών ποδοσφαιριστών ο αγώνας θα συνεχίζεται χωρίς αυτούς.

Α3)Για τον υπολογισμό της ηλικίας θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου του έτους γεννήσεώς τους. Παράβαση των παραπάνω (μη συμμετοχή ποδοσφαιριστών κάτω των εικοσιένα) λογίζεται ως αντικανονική συμμετοχή και επιβάλλεται στο υπαίτιο σωματείο η προβλεπόμενη από το άρθρο 23 παραγρ.11 του Κ.Α.Π. κύρωση και χρηματικό πρόστιμο 200,00 ευρώ.
Για το πρωτάθλημα της περιόδου 2010-2011 εντάσσονται σ’ αυτή την κατηγορία οι γεννηθέντες από 01.01.1989 και εντεύθεν, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ως το τέλος του πρωταθλήματος

Β) Στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, το όριο ηλικίας των ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται θα είναι το 37ο έτος. Δηλαδή μπορούν να αγωνίζονται ΜΟΝΟN, ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από την 1-1-1973 και μετά.

  • ΕΔΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ - ΓΗΠΕΔΟ
Την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-2011 όλες οι ομάδες της Α1΄ και Α2 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα αγωνίζονται σε γήπεδα με χόρτο, εκτός κι αν (ισχύει μόνο για την Α2) η διαθεσιμότητα γηπέδων με χόρτο στο Δήμο όπου ανήκει (-ουν) τα σωματεία είναι δυσανάλογα μικρότερη από τον αριθμό των σωματείων.

  • ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
α.- Οι γηπεδούχες ομάδες είναι υποχρεωμένες να μεριμνούν για την παρουσία γιατρού σε όλους τους αγώνες τους.
β.- Οι γηπεδούχες ομάδες στο πρωτάθλημα της Α1’ και Α2’ κατηγορίας είναι υποχρεωμένες να μεριμνούν ώστε να βρίσκεται, σε όλους τους αγώνες τους στο γήπεδο, γιατρός ή νοσηλευτής με έγγραφο που να αποδεικνύεται η ειδικότητά του. Σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί το παραπάνω, στις υπεύθυνες ομάδες θα επιβάλλεται χρηματική ποινή 50,00 ευρώ.

  • ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ-ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ
• Από την Α1’ ανεβαίνει στη Δ' Εθνική η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση. Υποβιβάζονται στην Α2’ κατηγορία τα δύο (2) τελευταία στη βαθμολογία σωματεία.

Από την Α2’ κατηγορία προβιβάζονται στην Α1 κατηγορία τα τρία (3) πρώτα σωματεία στη Γενική Βαθμολογική κατάταξη, ήτοι οι δύο πρωταθλητές από κάθε όμιλο και ένας εκ των δύο δευτεραθλητών μετά από αγώνα κατάταξης.

Υποβιβάζονται στη Β' κατηγορία τα τέσσερα (4) τελευταία σωματεία στη Γενική Βαθμολογική κατάταξη, δηλαδή οι δύο (2) ομάδες που θα καταλάβουν τις ισάριθμες τελευταίες θέσεις σε κάθε έναν από τους δυο ομίλους.


• Από τη Β’ κατηγορία προβιβάζονται στην Α2 τα τρία (3) πρώτα σωματεία στη Γενική Βαθμολογική κατάταξη, ήτοι οι δύο πρωταθλητές από κάθε όμιλο και ένας εκ των δύο δευτεραθλητών μετά από αγώνα κατάταξης. Υποβιβάζονται στη Γ' κατηγορία τα τέσσερα (4) τελευταία σωματεία στη Γενική Βαθμολογική κατάταξη, δηλαδή οι δυο (2) ομάδες που θα καταλάβουν τις ισάριθμες τελευταίες θέσεις σε κάθε έναν από τους δυο ομίλους.

• Από τη Γ' κατηγορία προβιβάζονται στη Β’ κατηγορία τα τρία (3) πρώτα στη Γενική βαθμολογική κατάταξη σωματεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας ή ομάδων της Εύβοιας από τη Δ’ Εθνική, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ και ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Α1, την Α2’ και τη Β’ κατηγορία (επιπλέον μια ή δυο ομάδες) περιόδου 2010-2011.

  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Τη νέα περίοδο (2011-12), τα πρωταθλήματα της Εύβοιας θα διεξαχθούν ως εξής:
• Η Α1 κατηγορία σε έναν όμιλο των 16
• Η Α2 κατηγορία σε δυο ομίλους των 14
• Η Β’ κατηγορία σε δυο ομίλους των 14
• Η Γ’ κατηγορία σε ομίλους που θα οριστούν ανάλογα με τη συμμετοχή.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Προκήρυξη Κυπέλλου Ευβοίας 2010-2011



  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
η έναρξη των αγώνων TOY ΚΥΠΕΛΛΟΥ ερασιτεχνών Ελλάδος περιόδου 2010-11 ορίζεται να γίνει στις 28-29/8/2010.

  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η Συμμετοχή για τα Σωματεία των κατηγοριών Δ' Εθνικής, Α1΄και A2΄ Ερασιτεχνικής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (εκτός του σωματείου ΑΟ ΣΚΥΡΟΣ). Για τις υπόλοιπες κατηγορίες, καθώς και για την ερασιτεχνική ομάδα του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γ' Εθνική) είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν στη Ένωση μέχρι τη Δευτέρα 02.08.2010.

  • Ημερομηνία κλήρωσης των αγώνων ορίζεται η 4/8/10, (ώρα 18,30 στα Γραφεία της Ένωσης).

  • ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Η συμμετοχή ποδοσφαιριστών στους αγώνες κυπέλλου είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ .

  • ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες μέχρι και την Προημιτελική φάση θα είναι ΜΟΝΟΙ (νοκ-άουτ) και θα διεξάγονται (ανεξάρτητα από την κλήρωση) στο γήπεδο της ομάδας η οποία συμμετέχει στη μικρότερη κατηγορία πρωταθλήματος . Στην Ημιτελική φάση οι αγώνες θα είναι ΔΙΠΛΟΙ (από ένας στην έδρα κάθε αντιπάλου). Ο ΤΕΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ γήπεδο.

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Δημοτικό Γήπεδο Βαθέος Αυλίδας




Έδρα της ομάδας μας είναι το Δημοτικό Γήπεδο Βαθέος Αυλίδας.

Τη φετινή χρονιά όμως η ομάδα μας αγωνίστηκε στους εντός έδρας αγώνες της στο γήπεδο της Δροσιάς λόγω των εργασιών για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο μας.

Η έναρξη των εργασιών έχει καθυστερήσει, αλλά ελπίζουμε πως τα όποια προβλήματα θα λυθούν και το γήπεδο θα είναι σύντομα έτοιμο, ώστε τη νέα χρονιά η ομάδα να επιστρέψει σε αυτό.

*Οι φωτογραφίες του γηπέδου προέρχονται από το blog "ΓΗΠΕΔΑ ΕΥΒΟΙΑΣ" και ευχαριστούμε για την παραχώρησή τους.

Ανασκόπηση αγωνιστικής περιόδου 2009 - 2010

Αποτελέσματα 2009 - 2010
Σκόρερς 2009 - 2010
Αποβολές 2009 - 2010

Α.Ο. Αυλίδας 2009 - 2010

Α.Ο. Αυλίδας 2009 - 2010

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περίοδο που τελείωσε για την ομάδα μας είναι οι:

Λαγός Αντώνης
Παπαγεωργίου Χάρης
Σφυρόπουλος Νίκος
Καλαμπαλίκης Λεωνίδας
Καλαμιώτης Άκης
Λίγκρος Παναγιώτης
Ζαζάς Γιάννης
Βάθης Γιάννης
Στέργκου Άρμπι
Κάκιος Θανάσης
Στέργκου Λεονάρντο
Μάλλιαρης Χρήστος
Λουκάς Αργύρης
Δημουλάς Βασίλης
Ταχταράς Άκης
Μαλλικόπουλος Χρήστος
Κουκουβίνος Γιώργος
Τσομάτσκα Ανδρέας

ενώ στους τελευταίους κρίσιμους αγώνες ενίσχυσαν την ομάδα στην προσπάθειά της για να παραμείνει στην κατηγορία οι:

Γιαννάκης Σταύρος
Καρακατσάνης Μιχάλης
Σαλεμής Γιώργος
Μπελεγράτης Αλέξης

Προπονητής της ομάδας ήταν ο Άρης Τζελάς, ενώ στα τρια τελευταία παιχνίδια χρέη παίχτη-προπονητή εκτέλεσε ο Μιχάλης Καρακατσάνης.

Διοικητικά για ακόμα μία χρονιά ψυχή της ομάδας ήταν ο Βαγγέλης Μπενίσης.

Τέλος καλό...όλα καλά


Με τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ της Α2 Κατηγορίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε και τυπικά η αγωνιστική περίοδος 2009 - 2010.

Το τέλος της χρονιάς βρήκε την ομάδα μας στη 12η θέση του νοτίου ομίλου της Α2 Κατηγορίας.

Η θέση αυτή σίγουρα προκαλεί απογοήτευση, καθώς η ποιότητα της ομάδας, η εικόνα της στον πρώτο γύρο και το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε σε πολλά παιχνίδια είχαν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες και την πίστη πως η ομάδα άξιζε και μπορούσε να φτάσει πολύ πιο ψηλά.

Από την άλλη μεριά όμως, έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά με τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα και τις απώλειες του δεύτερου γύρου που έφεραν την ομάδα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος με την πλάτη στον τοίχο να κινδυνεύει να υποβιβαστεί, το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να αντιδράσει, να επιτύχει τη μεγάλη ανατροπή και με τη βοήθεια και την προσπάθεια όλων να παραμείνει τελικά στην κατηγορία, πετυχαίνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο τέλος, μας γεμίζει όλους με χαρά, ικανοποίηση και ελπίδα για τη νέα χρονιά.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν και πλέον η ομάδα κοιτάζει μπροστά και ξεκινάει το σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

Στόχος να αποφευχθούν τα λάθη της φετινής χρονιάς και η ομάδα ενισχυμένη και με οδηγό τη μεγάλη προσπάθεια όλων στο τέλος να φτάσει τη νέα χρονιά πολύ ψηλότερα στο πρωτάθλημα.